Persondata beskyttelse

Persondatatyper:

For at du kan indgå aftale med os på Hjem i Kroppen, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Postnr. og by
• E-mailadresse
• Tlf. nr. (direkte eller mobil)

Formål:

Vi foretager registreringen af disse oplysninger med det formål at kunne levere den valgte ydelse eller sende købte produkt(er). Oplysningerne registreres hos hjemikroppen.dk og opbevares i maximum 5 år med det formål at skabe en sagshistorik.

Når der indsamles oplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Deling af personoplysninger:

Ejer samt medarbejdere hos hjemikroppen har adgang til de oplysninger, der registreres. Den dataansvarlige på hjemikroppen.dk er Ejer Jonathan Lilliendal.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Oplysninger afgivet til hjemikroppen.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger. Vi videregiver navnet på kontaktperson samt by til Google Analytics.

Når du opretter en konto, registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

Dine rettigheder:

Som registreret hos hjemikroppen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til hjemikroppen via info@hjemikroppen.dk.

Webstatistik:

Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på hjemikroppen.dk. Denne statistik anvender vi til at forbedre brugeroplevelsen på hjemikroppen.dk, og målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.

Du kan læse om vores Cookie politik her: Cookies på hjemikroppen.dk

Marketing platform

Hjem i Kroppen bruger Sendinblue som marketing platform. Når du registere dig til nyhedsbrev hos Hjem i Kroppen acceptere du, at de givne informationer sendes til Sendinblues. Læs her deres vilkår for anvendelse her: https://www.sendinblue.com/legal/termsofuse/